«За рік на підприємстві переробляють близько 12 тисяч тонн сировини. Там виготовляють сир, сметану, молоко, масло, ряжанку, десерти та йогурти. На кожному етапі виробництва ретельно перевіряють якість продукції. Її реалізують у магазинах Полтавської, Київської, Черкаської, Дніпропетровської та Сумської областей, – розповів Філіп Пронін. – Оглянули з колегами виробництво, поспілкувалися з колективом. Серед працівників є внутрішньо переміщені особи».
Підприємство дбає не тільки про продовольчу безпеку, а й економічну стабільність. Молокозавод – один із найбільших у громаді платників податків, допомагає їй вирішувати соціальні питання та підтримує Сили оборони.
«Місцеві виробники – приклад стійкості. Попри всі виклики вони шукають шляхи розвитку, створюють робочі місця і працюють задля перемоги», – зауважив Філіп Пронін.
Підпишіться, щоб отримувати листи.